Snitele

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • faina
  • 2 oua
  • pesmet
  • sare, piper
  • ulei

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie in felii subtiri.

Intr-o farfurie se pune faina, intr-un castron se bat cele 2 oua, iar in alta farfurie se pune pesmetul.

Feliile de carne se presara sare si piper (dupa gust) si se dau in ordine prin: faina, oul batut si apoi prin pesmet.

Se pun snitzelele la prajit.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise