Şniţele cu sos de ceapă

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600g carne de porc
  • 10 linguri de ulei
  • sare, piper, boia
  • 6 cepe mari(600 g)
  • 2 foi de dafin
  • 2 linguri de bulion

Mod de preparare

Se taie şi se bat şniţelele. Se acoperă cu folie şi se bat cu partea lemnoasă a ciocanului, să nu se rupă.Se face un amestec din sare, piper si boia cu care se presară şniţelele.Se pot lăsa de pe o zi pe alta.Eu aşa am făcut.

Se prăjesc 2 minute în ulei, pe fiecare parte ca să se coaguleze, să prindă crustă.

Ceapa se taie felii subţiri şi se aşază în straturi, alternând cu şniţelele.

Se pune apă(o cană), bulionul, dafinul.

Se fierbe înăbuşit, la foc mic, o oră. Se adaugă treptat apă , dacă e nevoie. Se formează un sos din ceapă.

Se serveşte cu piure/orez/mămăligă şi salată(murături).

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise