Se curata usturoiul si se toaca marunt.Intr-un bol se amesteca uleiul de masline,ghimbirul,curry,usturoiul,vinul si puiul.Se amesteca bine si se pastreaza deoparte.Secretul este,ca puiul sa stea cateva minute in acest sos.Se sfarama bine porumbul si se pune pe o farfuie intinsa.La fel si faina.Intr-o farfurie se bat si ouale.Intr-o tigaie se pune ulei la incins.Puiul se trece prin faina,ou,porumb si se pune la prajit la foc mic-mediu.Se rumenesc pe ambele parti si se scot pe hartie absorbanta.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise