Snitele de pui crocante

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 filete de piept de pui
  • 2 linguri de faina
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri de vin alb
  • 2 oua
  • 150gr de porumb copt si sarat
  • 1/2 lingurita de curry
  • 1/2 lingurita de ghimbir(praf) sau proaspat ras
  • 2 linguri de ulei de masline
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se curata usturoiul si se toaca marunt.Intr-un bol se amesteca uleiul de masline,ghimbirul,curry,usturoiul,vinul si puiul.Se amesteca bine si se pastreaza deoparte.Secretul este,ca puiul sa stea cateva minute in acest sos.Se sfarama bine porumbul si se pune pe o farfuie intinsa.La fel si faina.Intr-o farfurie se bat si ouale.Intr-o tigaie se pune ulei la incins.Puiul se trece prin faina,ou,porumb si se pune la prajit la foc mic-mediu.Se rumenesc pe ambele parti si se scot pe hartie absorbanta.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise