Snitele pufoase cu fulgi de porumb si susan

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 piepti de pui
  • 2 oua
  • susan
  • fulgi de porumb
  • sare,piper,ulei

Mod de preparare

Taiem pieptul de pui filè si condimentam cu sare si piper pe ambele parti.Intr-o farfurie putin adanca se bat ouale spuma cu putina sare.Pe o folie de aluminiu punem intr-o parte susan si in cealalta parte fulgii de porumb maruntiti usor.Intr-o tigaie punem ulei.Cand sa incins bine dam puiul prin susan,ou si il punem la prajit la foc potrivic.Aceasi procedura si cu fulgii de porumb.Se rumenesc bine pe ambele parti si se scot pe hartie absorbanta.Fragede si pufoase!!Se pot servi cu salata verde,rosii,cartofi prajiti...dupa plac. Sper sa va placa. POFTA BUNA!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise