Snitele umplute cu cascaval

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Carne pt. snitel de porc vaca sau pasare
  • cascaval feliat
  • sare
  • piper
  • usturoi pudra
  • pesmet
  • patrunjel pudra optional.

Mod de preparare

Carnea se bate bine,se condimenteaza,peste fiecare se pune o felie de cascaval,se ruleaza si se prinde cu scobitori.Se dau prin pesmet amestecat cu patrunjel pudra.Se frig in uleiul fierbinte.Am servit cu cartofi piurè si salata de castraveti.Am incercat sa fac fara ou,pemetul se poate inlocui cu faina.A iesit f.bun.Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise