snitele

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 snitele de porc (cca 150 g bucata)
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 1 lingura faina
  • 50 g ciuperci .
  • 3 lingura unt topit
  • 1/5 litri smantana dulce

Mod de preparare

. Snitelele se sareaza si se pipereaza putin, pe urma se dau prin faina. Ciupercile se taie in felii subtiri.

2. Se pune untul la incins si se prajesc snitelele pe ambele parti, 5 minute, la foc potrivit. Apoi se asaza la cald, in folie de aluminiu.

3. Ciupercile se prajesc in sosul in care s-a prajit carnea, se amesteca incontinuu. Se a-dauga smantana, se amesteca totul si se lasa putin pe foc. Se condimenteaza cu sare si piper si se toarna peste snitel; se serveste cald.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise