Solyanka

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1. de la 150 la 200 gr, sunca de carne de vită, cârnaţi afumaţi, piept de pui afumat, carne afumate şi parizer, indiferent de ceea ce (toate tăiate Julienne) (în produsele Solyanka în total nu trebuie să fie mai mică de 5-tipuri de salam,
  • 2. bulion de carne - 3 - 4 litri
  • 3. castraveti murati dati prin razatoare , nu in otet - 3,4 buc.
  • 4. ceapa - 1
  • 5. 1/2 lamie
  • 6. olive verzi - 100 gr
  • 7.pasta de tomate - 2-3 linguri
  • sare, piper, patrungel, si smintina

Mod de preparare

Se taie ceapa si salamul pai de 0,5 cm latime si 3 cm lungime si se prajesc in ulei. Se mesteca continuu cam 10 min. Apoi se adauga pasta de tomate si castravetii, si se mai tine pe foc 3 min. se adauga bulionul si se fierbe la foc domol 10 min. Lamiia si olivele se taie felii si se adauga in continut (sau, isi adauga fiecare dupa preferinta cind solyanka e servita ). Se mai fierbe 3 min. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se adauga patrungelul tocat si se ia oala de pe foc. Se serveste impreuna cu putina smintina, dupa preferinta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise