Somon cu menta si marar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati somon
  • 200 ml ulei masline
  • 2 legaturi marar verde
  • 1 legatura frunze de menta
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Stergeti bucatile de peste,apoi condimentati-le cu sare si piperi si le puneti pe gratarul incins. Tocati marunt mararul si menta si amestecati-le cu uleiul. Stoarceti si lamaia si omogenizati bine. Ungeti bucatile de peste cu acest ulei aromat pe o parte si pe cealalta in timp ce le frigeti pe gratar.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise