Somon la cuptor, cu cartofi prajiti si salata Rucola

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 medalioane de somon.
  • 1 lamaie.
  • 1 kg cartofi.
  • 300 ml ulei de palmier nehidrogenat.
  • vegeta, piper proaspat macinat, un praf de menta uscata.

Mod de preparare

Dupa ce am spalat si curatat pestele il bagam la cuptor, pentru 30 de minute. In acest timp curatam si pregatim cartofii pentru prajit. Incingem 300 ml ulei de palmier nehidrogenat, intr-un tuci si prajim cartofii in el. Dupa ce i-am prajit, ornam pe farfurie somonul, cartofii, rucola. Separat facem o salata verde, amestecata cu Rucola. Ornatul pe farfurie, ramane la aprecierea celui care o face. Este o mancare foarte usoara si foarte gustoasa, alaturi de un pahar de vin alb. Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise