SOMON LA CUPTOR CU SOS

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc.somon file
  • 1 lingurita mustar clasic
  • 1 lingurita mustar frantuzesc boabe
  • 1 lingurita sos dijonnaise
  • 1 lingura sos de rodii
  • 1 lingura sos de soia sweet
  • zeama de la 1 lamaie
  • sare si piper dupa gust
  • ulei pentru uns tava

Mod de preparare

Se ia o tava de aragaz,se tapeteaza cu hatrie pergament care se unge cu putin ulei.Se aseaza fileul de somon,se stropeste cu zeama de lamaie,sare si piper.

Intr-un bol se amesteca toate sosurile la un loc,se omogenizeaza bine cu o lingura,apoi cu ajutorul unei pensule se distribuie uniform peste peste.Se baga tava la cuptorul incins la 190gC pentru 20-30 de minute.Eu l-am servit cu cartofi prajiti,dar se poate folosi si orezul,cartofi natur sau legume trase la tigaie.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise