Somon la gratar cu sos de patrunjel si usturoi

Se condimenteaza pestele cu sare si piper si se frige pe grill.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucăţi de somon
  • sare
  • piper
  • ulei
  • pătrunjel
  • usturoi
  • lime/lămâi
  • iaurt de băut

Mod de preparare

Se condimentează peştele cu sare şi piper şi se frige pe grill.

Usturoiul se curăţă şi se dă pe răzătoarea cu ochiuri mici.

Se presară cu sare şi se freacă maioneză cu un pic de ulei.

Se adaugă pătrunjelul tocat mărunt, zeamă de lime/lămâie şi se subțiază cu iaurt de băut.

Se serveşte peştele fript cu lime şi sos.

Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise