Somon la gratar cu sos de patrunjel si usturoi

Se condimenteaza pestele cu sare si piper si se frige pe grill.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucăţi de somon
  • sare
  • piper
  • ulei
  • pătrunjel
  • usturoi
  • lime/lămâi
  • iaurt de băut

Mod de preparare

Se condimentează peştele cu sare şi piper şi se frige pe grill.

Usturoiul se curăţă şi se dă pe răzătoarea cu ochiuri mici.

Se presară cu sare şi se freacă maioneză cu un pic de ulei.

Se adaugă pătrunjelul tocat mărunt, zeamă de lime/lămâie şi se subțiază cu iaurt de băut.

Se serveşte peştele fript cu lime şi sos.

Poftă bună!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise