Somon/Pangasius in sos de scoth si smantana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 4 file-uri somon sau de pangasius;
  • - 1 lingurita mustar;
  • - 1 lingura piper pisat;
  • - sare;
  • - putin unt;
  • - 1 lingura Scotch;
  • - 200 ml. smantana;
  • - 4-5 capere.

Mod de preparare

Se sterg bine cu hartie de bucatarie feliile de somon, se ung pe ambele parti cu mustar si se presara putina sare. De asemenea, piperul se presara pe felii si se apasa usor cu lingura, sa se lipeasca.
Se topeste untul intr-o tigaie mare, se pun feliile de peste si se prajesc pe flacara mijlocie cate 3 minute pe fiecare parte.Se adauga scotch-ul si se fierbe 1 minut. Apoi, se adauga caperele si smantana, amestecand apoi, sa nu se prinda.
Se mai lasa pe foc 2-3 minute. Se serveste cu garnitura de cartofi natur sau orez..

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise