Sorbet de iaurt

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g iaurt simplu
  • Sucul de la 3 lămăi
  • o linguriţă esenţă migdale(opţional)
  • 150g zahăr
  • 150ml apă

Mod de preparare

Se bate iaurtul cu mixerul, se adaugă sucul de lămâie şi opţional esenţa de migdale.

Se face un sirop din 150g zahăr şi 150ml apă, se lasă să fiarbă 5 minute. Siropul se lasă se răcească puţin după care se adaugă peste iaurt şi se mai bate puţin.

Totul se pune în forme şi se ţine la congelator 3-4 ore.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise