Sorbet de telina

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (Pentru 6 persoane)
  • 700 g. de telina verde,(tije de telina)
  • 600 ml. de apa,
  • 300g. zahar,
  • sucul de la o lamaie;

Mod de preparare

1.Se curata tijele de telina(se lasa una pentru decor)

2.Se prepara siropul:se fierbe apa cu zaharul timp de 3 minute, se aduaga bucatile de telina si se continua fierberea pana la 20 de minute, la foc mic.Se amesteca telina cu sucul de lamaie in blender.

3.Se pune amestecul intr-un bol de Jena in congelator pentru 25 de minute.

4.Se repartizeaza sorbetul in cupe si se decoreaza cu tije de telina taiate lamele.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise