Sorpotel

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Preparatul este din categoria mancarurilor cu sos,o tocana din carne.
  • 450 gr de carne de vita cal 1 fara os
  • 450 carne slaba de porc fara os
  • 450 gr de ficat
  • 1 lingurita chimen
  • 1 lingurita piper boabe
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingurita boabe coriandru
  • 1 lingurita turmeric
  • 8-12 ardei iuti uscati
  • 3 cepe medii,tocate
  • 1 radacina de ghimber
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingura pasta de tamarind
  • 1/4 cana de otet

Mod de preparare

Puneti carnea la fiert,sa fie acoperita de apa, si fierbeti-o apoi raciti-o.Supa se raceste si se pastreaza.

Carnea se taie in cuburi de 2 cm.

Toate condimentele se piseaza in piua sau blender,si se adauga otet si tamarind sa formeze o pasta.

Usturoiul,ceapa si ghimbirul se prajesc itr-o tigaie pana se inmoaie ceapa,apoi se adauga pasta din condimente,formandu-se un sos.Se amesteca si carnea taiata,si ca o ora,adaugand supa de carne oridecateori este nevoie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise