Sos cu marar

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura bulion
  • 250 ml smantana
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri pline cu marar
  • 3 linguri suc de portocala
  • 2 linguri otet balsamic
  • sare
  • piper
  • lamaie (optional)

Mod de preparare

Usturoiul se zdrobeste si se freaca cu sare si bulion. Se adauga suc de portocala, otet balsamic, mararul si smantana. Se pune la foc potrivit si se amesteca bine 2-3 minute dupa care se trage dupa foc si se lasa in repaus 2 minute. Se presara frunze de patrunjel si piper praf, se amesteca bine si se pune din nou pe foc 2-3 minute dupa care se stinge focul.

Se serveste la peste sau friptura cu feliute de lamaie (optional).

Se pune si un pic de suflet.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise