SOS CU SOFRAN PENTRU PESTE

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o lingura ulei de porumb
  • o lingura ulei de masline
  • o lingura lapte concentrat fara zahar
  • un galbenus de ou
  • o lingura mustar
  • 1-2 linguri zeama de lamaie
  • sare,piper
  • sofran pudra

Mod de preparare

Acest sos se serveste la preparate din peste...

Intr-un castron se amesteca galbenusul de ou,mustarul si laptele concentrat fara zahar ,pana ce se leaga,se omogenizeaza bine.Se leaga putin cate putin cu cele doua feluri de ulei,se adauga sare,piper si un praf de sofran,iar in ultimul moment se toarna zeama de lamaie dupa gust.

In cazul in care aveti probleme la preparare,puteti incalzi foarte putin laptele concentrat inainte de a fi incorporat.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise