Sos de friptura

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g sos ramas de la friptura
  • 100 g smantana
  • 50 ml vin rosu
  • patrunjel
  • sare
  • piper praf

Mod de preparare

Sosul care ramane in tava de la friptuta se amesteca cu smantana, vin rosu, patrunjel tocat marunt, sare si piper praf dupa gust.

Se serveste fierbinte la orice fel de friptura.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise