SOS DE HREAN

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g hrean dat pe razatoarea mica
  • sare de mare
  • miere de albine naturala
  • 300 ml smantana
  • 200 ml supa de legume sau de carne
  • otet de mere

Mod de preparare

Hreanul se amesteca foarte bine cu smantana si supa,apoi se potriveste de sare,otet de mere si miere de albine. Se serveste la preparate din carne si peste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise