SOS DE HREAN CU MERE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g hrean dat pe razatoarea mica
  • 4-5 mere
  • 3-4 cartofi
  • miere de albine naturala
  • otet de mere
  • sare de mare

Mod de preparare

Merele se spala,se curata de coaja si se dau prin razatoare si se stropesc cu otet de mere pentru a nu se oxida(inchide la culoare).Cartofii fierti in coaja si curatati se dau prin razatoare,apoi totul se amesteca si se potriveste gustul de sare,otet de mere si miere de albine. Se serveste la preparate din carne,peste,legume.Se pastreaza in borcan la frigider foarte bine.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise