sos de spaghette

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui sau carne de vitel
  • o ceapa mica
  • o rosie
  • un ardei
  • un morcov mic
  • ulei
  • sare
  • apa.

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt se caleste in ulei pana devine sticloasa. Se adauga morcovul ras marunt, se amesteca si se pune si carnea taiata cubulete la calit.

Dupa vreo 15 minute se adauga ardeii taiati foarte marunt cubulete si la sfarsit rosia taiata la fel de marunt. Se pune sare dupa gust si se serveste cu spaghete.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise