Sos de spanac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr spanac
  • 1-2 catei de usturoi
  • sare
  • 2 lg cu faina
  • 2 lg cu ulei
  • 500 ml lapte

Mod de preparare

Spanacul se spala si se opareste in apa clocotita,iar apoi se pune intr-o strecuratoare.

Cand s-a mai racit, fie il tocati la mana, fie il punem in robot impreuna cu usturoiul(eu asa fac).

Intr-o cratita, punem faina si uleiul si amestecam bine, pana dispar cocoloasele. Cand incepe sa sfaraie, adaugam spanacul tocat, amestecam si il "stingem" cu putin lapte. Laptele il vom turna treptat pana ajungem la consistenta unui sos.

Merge perfect cu ochiuri de ou si cartofi prajiti! :D

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise