Sos de spanac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr spanac
  • 1-2 catei de usturoi
  • sare
  • 2 lg cu faina
  • 2 lg cu ulei
  • 500 ml lapte

Mod de preparare

Spanacul se spala si se opareste in apa clocotita,iar apoi se pune intr-o strecuratoare.

Cand s-a mai racit, fie il tocati la mana, fie il punem in robot impreuna cu usturoiul(eu asa fac).

Intr-o cratita, punem faina si uleiul si amestecam bine, pana dispar cocoloasele. Cand incepe sa sfaraie, adaugam spanacul tocat, amestecam si il "stingem" cu putin lapte. Laptele il vom turna treptat pana ajungem la consistenta unui sos.

Merge perfect cu ochiuri de ou si cartofi prajiti! :D

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise