sos de unt.

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g unt
  • 1 legatura patrunjel
  • 1/2 lamaie
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Untul se freaca spuma si se amesteca cu sare si piper, verdeata tocata marunt. Se adauga treptat zeama de lamaie se amesteca bine pana ce se omogenizeaza. Se pune o bucatica din untul rece peste fripturi sau peste prajit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise