Sos de visine

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g de visine ( un borcan de compot de 400)
  • 2-3 lg de ulei
  • 2 lg de faina
  • zahar si sare dupa gust

Mod de preparare

Visinile din compot se scurg, sucul lor nu se arunca, se patreaza pt.ca il vom folosi in loc de apa.

Intr-o cratita se pune uleiul cu faina, se amesteca pe foc putin, apoi se adauga visinile.Se amesteca bine toate, apoi se adauga sucul de la visine si se lasa la fiert.

Daca mai este cazul se poate adauga si putina apa in caz ca sosul este prea gros.

Se adauga zahar si sare dupa gust.

Se fierbe cinci minute, dupa care se poate servi.

Se serveste langa friptura....ect.

Pofta Buna!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise