Sos delicia

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cutii sardele
  • 2 galbenusuri fierte
  • 2 linguri mustar
  • uleiul ramas in cutiile de sardele
  • 50 g cascaval ras
  • 100 g smantana
  • zeama de la o lamaie
  • zeama de la o portocala
  • patrunjel verde
  • piper praf

Mod de preparare

Se sfarama galbenusurile si se amesteca cu uleiul din cutiile de sardele pana se face o pasta. Se amesteca cu mustarul, zeama de lamaie, zeama de portocala si smantana. Se adauga sardelele care au fost pasate separat si cascavalul ras.

Se pune patrunjelul verde tocat marunt si praful de piper.

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasa

Gateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise