Sos marinara la slow cooker Crock Pot

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g pulpa de rosii din conserva
  • 1 ceasca ketchup pregatit in casa
  • 1 ceapa mare sau 2 medii
  • 2 linguri ulei
  • 4 catei usturoi
  • 1 lingurita rasa sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita otet balsamic
  • 1/2 lingurita oregano uscat
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt o calim in 2 linguri ulei intr-o tigaie. Pasam pulpa de rosii, o punem in vasul ceramic al slow cooker Crock Pot si adaugam ceapa calita, usturoiul pisat, sare, zahar, otet, piper, oregano si busuioc.

Punem capacul, setam aparatul slow cooker pentru 4 ore, la nivelul de temperatura Low, dar verificam dupa 3 ore si 30 minute consistenta sosului. Eu am oprit aparatul in acest moment, caci nu era nici prea consistent, nici prea lichid.

Il putem pastra la frigider cateva zile sau punem imediat la fiert niste paste, le punem peste sos, amestecam si gata!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise