Sos picant

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ardei rosu iute;
  • 500 g gogosar rosu;
  • 150 g pasta de rosii sau bulion;
  • 1 lingura sare;
  • conservant.

Mod de preparare

Se rup coditele de la ardeii iuti, gogosarii se curata de samburi. Apoi se toaca ardeii intregi si gogosarii cu masina sau in blender. Se pun intr-un vas, se adauga bulionul si sarea dupa gust si se amesteca. Se pun in borcane si se adauga putin conservant. Se pastreaza la rece. Este foarte potrivit ca adaos pentru mancarurile picante sau ca si garnitura.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise