SOS TARTAR

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un galbenus fiert
  • un galbenus crud
  • 200 ml smantana
  • 100 ml ulei
  • sare,piper,cimbru
  • mustar dupa gust
  • zeama de lamaie dupa gust
  • un varf de lingurita zahar sau miere de albine
  • putin vin alb

Mod de preparare

Galbenusul fiert se zdrobeste fin cu furculita,se adauga galbenusul crud, putina sare,piper,cimbru si se amesteca cu uleiul turnat cate putin.Cand compozitia se intareste,se adauga smantana,mustar,zahar,zeama de lamaie,putin vin alb si se mai potriveste la gust de sare,piper,cimbru.

Se serveste la preparate din oua,carne si peste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise