sote de curcan in sos de bere

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g piept de curcan
  • 2 cepe rosii
  • 250 g rosii
  • 400 g fasole verde
  • 100 g costita
  • 30 g unt
  • 50 g faina
  • 250 ml bere
  • 250 ml supa de carne
  • 125 g smantana
  • piper si sare

Mod de preparare

Pieptul de curcan se spala, se usuca si se taie fasii.Ceapa se taie julien, se scot samburii rosiilor si se taie cubulete, se oparaste fasolea 5 minute in apa clocotita, se spala cu apa rece si se scurge, costita se taie cubulete.

Fasiile de curcan se prajesc in unt topit, se adauga apoi costita si ceapa, se condimenteaza cu sare si piper.Se mai prajesc circa 2 minute impreuna, amestecandu-se continuu.

Se toarna berea si supa peste costita, se adauga fasolea si se lasa sa fiarba un pic.Se adauga faina in ploaie si rosiile.Se pune apoi smantana si se mai fierbe putin, se condimenteaza cu sare si piper, si in functie de preferinte, cu patrunjel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise