Sote de mezeluri

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 800 g mezeluri diferite
  • 500 g ardei gras
  • 500 g rosii
  • 600 g ceapa
  • 1 g piper
  • 100 g pastă de tomate
  • 100 rnl vin
  • 50 g usturoi
  • 50 g verdeata
  • 150 ml ulei
  • 30 g sare.

Mod de preparare

Mezelurile se curata de membrana, se taie cuburi, se soteaza in ulei si se scot intr-un vas. In grasimea ramasa se inabusa ceapa si ardeii grasi, care au fost curatati si taiati marunt. Cind ceapa si ardeiul s-au sotat se adauga mezelurile, pasta de tomate, usturoiul curatat si taiat lamele, roşiile taiate felii, piperul, sarea si se continua inabusirea pe plita. Spre sfirsitul inabusirii se adauga vinul si se verifica gustul. Se serveşte pe platou cu verdeata deasupra.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise