Soup - piure cu cascaval

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartoafi - 5 - 6 buc
  • ceapa - 1 buc
  • cascaval ras - 300gr sau crema de brinza
  • unt - 50gr
  • ulei, sare, piper,patrungel sau marar si piine alba

Mod de preparare

Curatim cartofii şi ceapa si le taiem in cubulete mici . Completaţi legumele cu 2 / 3 apă şi punem la foc si se fierbe până la gătit. Adaugam condimentele.

Intr - o tigaie topim untul si adaugam piinea taiata cubulete si o rumenim. Când cartofii si ceapa sunt fierte, le scoatem de pe foc şi folosim blenderul sau sita pentru a face continutul piure. Apoi il punem la foc si adaugam cascavalul ras sau crema de brinza si mestecam pina se dizolva. Adaugam sare si piper dupa gust si luam supa de pe foc. Servim supa impreuna cu piinea pe care am prajit-o sau cu pesmeti simpli

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise