Spagetti a la Carbonara

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 8 portii):500gr. spagetti
  • sare
  • 2linguri ulei de masline
  • 300gr. slanina tip bacon
  • 4catei de usturoi
  • 2oua
  • 200gr. cascaval ras
  • 100gr. parmezan
  • 2dl. smantana
  • busuioc;

Mod de preparare

Se fierb spagettile in apa clocotita si sarata,\"al dente\". Slanina se taie cubulete si se frige intr-o tigaie, dupa care adaugam usturoiul zdrobit. Ouale se bat bine, se adauga cascavalul ras, parmezanul, de asemenea ras si smantana. Se sareaza , se pipereaza si se pun toate aceste ingrediente peste slanina.

Intr-o tigaie mare , incalzita, se pun spagettile scurse de apa si trecute printr-un jet de apa rece. Peste ele turnam compozitia de oua si amestecam usor . Servim imediat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise