SPAGETTI CU SOS DE CASCAVAL AFUMAT

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet spagetti,
  • 2 legaturi ceapa verde,
  • 1 catel de usturoi,
  • 1/2 pahar smantana,
  • sare,
  • piper,
  • 2-3 linguri mustar picant,
  • 200g.cascaval afumat,
  • patrunjel verde,
  • 1 1/2 pahar frisca pentru gatit,
  • 50 ml. ulei;

Mod de preparare

1.Se fierb spagettii-le in apa sarata potrivit instructiunilor de pe pachet.

2.Se caleste ceapa verde in ulei,se adauga usturoiul zdrobit,smantana, frisca pentru gatit si mustarul picant.Se presara peste compozitia de mai sus 100g.cascaval ras,putina sare si piper.Se amesteca bine sosul.

3.In acest sos se pun spagetti-le fierte si scurse,se amesteca impreuna, se presara cu restul de cascaval ras si patrunjel verde tocat.Se servesc cu un vin alb sec.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise