Spaghete a la Aurora

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g spaghete
  • un ardei rosu
  • un ardei galben
  • un ardei verde
  • o ceapa sau doua
  • 500g carne tocata mixta(si de porc si de vita)
  • o cutie de rosii in sos
  • o cutie de concentrat de bulion
  • 3 linguri de room(smintina lichida)
  • piper negru si sare
  • un catel de usturoi

Mod de preparare

Punem la prajit ceapa cu ardeii si cind sunt un pic calite adaugam carnea si dam cu lingura de lemn tot timpul pina carnea e si ea calita.Adaugam rosiile taiate marunt si sucul din cutie impreuna cu concentratul de bulion,lasam sa fiarba bine la foc mijlociu.Aproape de sfirsit adaugam roomul(smintina lichida) si usturoiul taiat in feliute subtiri.Intretimp punem spaghetele la fiert in apa clocotita cu sare si lasam 10-15 minute dupa care le scurgem bine si la dam o lingura de ulei ca sa nu se lege intre ele.Putem adauga sosul peste spaghete sau sa il servim separat,intii spaghetele in farfurie si in mijloc sosul,e dupa gustul fiecaruia.

pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise