Spaghete carbonara

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr spaghete
  • 200 gr sunca afumata
  • 300 ml smantana
  • un galbenus
  • 250 gr cascaval ras
  • sare.

Mod de preparare

Se fierb spaghetele in apa cu sare,se clatesc putin cu apa rece si se lasa la scurs (nu prea mult sa nu se raceasca).

In timp ce fierb spaghetele, se taie sunca cubulete si se rumeneste in putin ulei incins.Se freaca galbenusul cu smantana.

Peste spaghetele fierte se toarna smantana cu galbenusul,se adauga sunca si cascavalul ras.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise