SPAGHETE CU CARNE

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g spaghete
  • 300 g carne de porc sau vita din conserva
  • 250 g bulion
  • 1 ceapa mare
  • 2 linguri de ulei
  • 1 plic Fix pentru paste (se pune numai jumatate plicul)
  • parmezan ras (dupa gust)

Mod de preparare

1.Se pune apa la fiert pentru spaghete.

Se fierb conform instructiunilor de pe pachet.

Se curata ceapa si se taie cubulete.

Se caleste in 2 linguri de ulei.

2.Se taie carnea in cubulete.

Dupa ce s-a calit ceapa se pune carnea,

se mai amesteca putin sa se evapore lichidul apoi se pune sosul de rosii.

Daca doriti puteti sa puneti si 2-3 rosii cojite si taiate bucatele.

In acest caz puneti o lingurita de zahar rasa in sos.

3.Se pun si mirodeniile (se pune numai jumatate plicul de Fix pentru paste),

se amesteca si se lasa sa scada la foc mic pana la consistenta dorita.

Spaghetele se scurg de apa si se clatesc cu apa rece ca sa nu se lipeasca intre ele.

Se servesc imediat cu sos.

Peste sos si spaghete pun parmezan ras.

Se pot reincalzi a doua zi la microunde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise