Spaghete cu carne si sos de rosii

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500 g. spaghete
  • -apa
  • -500 g. carne tocata(de preferinta, eu am folosit de pui)
  • -50 g. pasta tomate
  • -1 ardei
  • -1 rosie
  • -1 morcov mare razuit
  • -10 g. costita/slanina
  • -sare,piper,boia,oregano,busuioc,leustean,marar,patrunjel

Mod de preparare

Caliti ardeiul cu costita/slanina si cu jumatate din morcov pana devine slanina stravezie.Atentie, fara ulei, pt. ca isi lasa costita/slanina destula grasime!Dupa aceea adaugati carnea tocata si acoperiti timp de 15 minute, dar amestecati din cand in cand.Dupa 15 min, sau cand carnea a inceput sa se prajeasca adaugati pasta de rosii, cealalta jumatate de morcov, rosia, condimentele, si apa cat sa se se formeze un sos.Dupa preferinta puteti adauga 10 g. de branza cremoasa in sos, pt. al face mai fin.Lasati totul sa mia fiarba 10 min.

Dupa ce ati terminat sosul, fierbeti spaghetele dupa instructiunile de pe pachet, si aveti o masa savuroasa.

Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise