Spaghete cu carne tocata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pachet de spaghete
  • 1 ceapa
  • bulion
  • 200 gr carne tocata
  • busuioc
  • cimbru
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Intr-un vas se pune apa la fiert cu sare.Cand a fiert,se pun pastele si se amesteca.Se lasa pe foc circa 8 min.,apoi se da de pe foc,se scurg si se lasa la racit.Se curata 1 ceapa,se taie marunt si se caleste in ulei incins.Cand devine aurie se adauga bulionul,carnea tocata si se amesteca.Dupa circa 5 min.,se stinge cu apa si se adauga condimentele.Sosul astfel obtinut se adauga peste paste si se amesteca.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise