Fierbem pastele aldente conform instructiunilor de pe pachet in apa cu sare (pentru a nu se lipi putem adauga si o lingurita de ulei).
Separat calim ceapa tocata marunt si morcovul ras.Cand s-au calit adaugam si carne si o lasam pana se rumeneste usor.Adaugam vinul si condimentele (ardeiul iute tocat,busuiocul,sarea,piperul,oregano,cateii de usturoi zdrobiti si maruntiti).Cand consideram ca s-a facut carnea adaugam pasta de tomate si lasam sosul sa scada.
Amestecam pastele cu sosul de carne si servim cu cascaval ras/parmezan sau branza tare presarata deasupra.Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise