Spaghete cu carne tocata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un pachet de spaghete
  • 250 g carne tocata
  • 2 linguri pasta de tomata
  • 2 cepe mici
  • ardei iute (optional)
  • busuioc
  • oregano
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1/2 morcov
  • sare
  • piper
  • 200 ml vin alb/rosu
  • Pentru servit: branza tare/parmezan sau cascaval

Mod de preparare

Fierbem pastele aldente conform instructiunilor de pe pachet in apa cu sare (pentru a nu se lipi putem adauga si o lingurita de ulei).

Separat calim ceapa tocata marunt si morcovul ras.Cand s-au calit adaugam si carne si o lasam pana se rumeneste usor.Adaugam vinul si condimentele (ardeiul iute tocat,busuiocul,sarea,piperul,oregano,cateii de usturoi zdrobiti si maruntiti).Cand consideram ca s-a facut carnea adaugam pasta de tomate si lasam sosul sa scada.

Amestecam pastele cu sosul de carne si servim cu cascaval ras/parmezan sau branza tare presarata deasupra.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise