Spaghete cu carne tocata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un pachet de spaghete
  • 250 g carne tocata
  • 2 linguri pasta de tomata
  • 2 cepe mici
  • ardei iute (optional)
  • busuioc
  • oregano
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1/2 morcov
  • sare
  • piper
  • 200 ml vin alb/rosu
  • Pentru servit: branza tare/parmezan sau cascaval

Mod de preparare

Fierbem pastele aldente conform instructiunilor de pe pachet in apa cu sare (pentru a nu se lipi putem adauga si o lingurita de ulei).

Separat calim ceapa tocata marunt si morcovul ras.Cand s-au calit adaugam si carne si o lasam pana se rumeneste usor.Adaugam vinul si condimentele (ardeiul iute tocat,busuiocul,sarea,piperul,oregano,cateii de usturoi zdrobiti si maruntiti).Cand consideram ca s-a facut carnea adaugam pasta de tomate si lasam sosul sa scada.

Amestecam pastele cu sosul de carne si servim cu cascaval ras/parmezan sau branza tare presarata deasupra.Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise