Spaghete cu piept de pui si ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400g piept de pui
  • 1 conserva de ciuperci
  • 1 pachet spaghete
  • 2 cepe
  • 6-7 catei de usturoi
  • ulei
  • bulion
  • delicat
  • boia
  • piper
  • 1 lingura de faina diluata cu 1 lingura de smantana si putina apa

Mod de preparare

Se taie ciupercile bucatele si se pun la calit cu ulei.Peste se adauga ceapa taiata julien si pieptul de pui taiat bucatele.Cand sunt calite bine se adauga boiaua,piperul si delicatul si se pune apa pentru a se forma sosul.Dupa ce au fiert se adauga bulion si faina diluata cu smantana si apa.La sfarsit se razaleste usturoiul.Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj si se servesc cu sosul cald.Sunt delicioase!Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise