Spaghete cu sofran si cabanos

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 300 g spaghete,
  • 4 carnaciori afumati,
  • 1 cutie pulpa de rosii (250 g),
  • 2 cepe tocate marunt,
  • 100 ml vin alb sec,
  • 50 ml ulei de masline,
  • 1 priza sofran,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Rumeniti ceapa in 2 linguri de ulei, turnati peste ea vinul alb, adaugati rosiile si sofranul si gustati de sare si piper.

Fierbeti spaghetele al dente (8-10 minute) in 2 l de apa cu sare.

Taiati cabanosul rondele si prajiti-l usor intr-o lingura cu ulei de masline. Acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba circa 5 minute.

Scurgeti spaghetele si rasturnati-le intr-un castron incalzit in prealabil. Turnati peste ele sosul scazut, asezati deasupra cabanosul si serviti imediat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise