Spaghete cu sos de rosii

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o punga de spaghete
  • o lingura busuioc
  • 8-10 rosii
  • putin ulei
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Pregatim sosul de rosii ca la ostropel si in timp ce sosul e pe foc ,pregatim spaghetele:punem apa la fiert cu putina sare si lingura de busuioc,cand apa clocoteste punem spaghetele,care vor sta 8-10 minute,dupa care le scurgem de apa,trecem un jet de apa rece peste ele si le scurgem din nou ,apoi la adaugam in sosul de rosii si le mai lasam la fiert aproximativ 10-15 minute.Le dam de pe foc si pot fi servite asa sau cu parmezan ras deasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise