Spaghete cu sos de rosii si ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o punga de spaghete
  • 700 ml bulion de rosii
  • o ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • o conserva de carne de porc
  • 3 lingurite de zahar
  • Pt. ciuperci:
  • 4 cepe verzi
  • 3 catei de usturoi
  • 5 ciuperci mari
  • 0 lingura de faina
  • un pahar de apa
  • condimente:
  • sare, boia, piper, busuioc, vegeta
  • patrunjel verde
  • ulei

Mod de preparare

Se pune la prajit in putin ulei usturoiul, ceapa verde, apoi se adauga ciupercile, se lasa sa se evapore apa, se adauga boia, piper, o lingura de faina, apoi un pahar de apa, si dupa citeva clocote se trage tigaia deoparte.

Intre timp se fierb spaghetele, se scurg de apa apoi se trec printr-un jet de apa rece.

Intr-o cratita se pune la prajit usturoiul si ceapa in putin ulei, apoi se adauga carnea din conserva taiata patratele. Se prajesc putin impreuna, se adauga boia, piper, vegeta, ciupercile din tigaie preparate mai inainte, bulionul, 3 lingurite de zahar, busuioc, si se potriveste de sare.

La final se pune patrunjel tocat.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise