Spaghetti alla carbonara

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • PENTRU 4 PORTII:
  • 400G SPAGHETTI
  • 300G MUSCHI AFUMAT
  • 200G CASCAVAL
  • 200G SMANTANA
  • 3 BUC OU
  • 20 G UNT
  • SARE, PIPER, DELICAT

Mod de preparare

SE FIERB SPAGHETTI CCA. 15 MIN, SE SCOT DIN APA IN CARE S-AU FIERT, SE SPALA, SEPARAT INTR-O TIGAIE SE CALESTE IN PUTIN UNT MUSCHIUL AFUMAT (CARE ESTE TAIAT IN BUCATI SAU FASII ). INTR-UN BOL SE BAT OUALE SI SE INCORPOREAZA CU SMANTANA. SOSUL FORMAT SE ADAUGA PESTE MUSCHUIL AFUMAT SI SE ADAUGA SI SPAGHETTI. SE AMESTECA SA SE INCORPOREZE BINE, DEASUPRA SE RADE PUTIN CASCAVAT SI SE MAI LASA CCA. 5 MIN LA FOC MIC. SE SERVESC CALDE.

POFTA BUNA!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise