Spaghetti alla carbonara

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • PENTRU 4 PORTII:
  • 400G SPAGHETTI
  • 300G MUSCHI AFUMAT
  • 200G CASCAVAL
  • 200G SMANTANA
  • 3 BUC OU
  • 20 G UNT
  • SARE, PIPER, DELICAT

Mod de preparare

SE FIERB SPAGHETTI CCA. 15 MIN, SE SCOT DIN APA IN CARE S-AU FIERT, SE SPALA, SEPARAT INTR-O TIGAIE SE CALESTE IN PUTIN UNT MUSCHIUL AFUMAT (CARE ESTE TAIAT IN BUCATI SAU FASII ). INTR-UN BOL SE BAT OUALE SI SE INCORPOREAZA CU SMANTANA. SOSUL FORMAT SE ADAUGA PESTE MUSCHUIL AFUMAT SI SE ADAUGA SI SPAGHETTI. SE AMESTECA SA SE INCORPOREZE BINE, DEASUPRA SE RADE PUTIN CASCAVAT SI SE MAI LASA CCA. 5 MIN LA FOC MIC. SE SERVESC CALDE.

POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise