Spaghetti cu legume

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g spaghetti,
  • 1 ardei,
  • 1 morcov,
  • 5 ciuperci champignon,
  • 1 ceapa,
  • 1 pahar vin alb,
  • 1/2 pahar smantana mai subtire,
  • 50 g cascaval ras
  • sare, piper, ulei.

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Morcovul razuit, ardeiul, ciuperciile se taie in bucatele foaret mici, se adauaga peste ceapa calita, se acopera vasul si se lasa cateva minute la foc domol pana se inmoaie usor toate legumele, se adauga sare si piper. Se adauga vinul alb, se lasa sa fiarba 5 minute, apoi se adauga smantana si se mai fierbe 5 minute. Cand pastele au fiert, se scurg de apa si se toarna peste ele sosul de legume. Se servesc calde cu cascaval ras pe deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise