Spaghetti cu muschi de porc

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -400 gr spaghetti-300gr muschiuletde porc-200gr ciuperci-50gr masline-50gr unt-50gr pasta de tomate-sare -piper alb

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa clocotita cu sare cam10 minute,dupa care se scurg de apa si se tin la cald.Intr-o tigaie cu unt incins ,se pune muschiul,se rumeneste pe toate partile,se condimenteaza si apoi se scoate separat.In grasimea ramasa se calesc ciupercile taiate finut,se adauga maslinele,pasta de tomate si putina apa,calindu-se toate impreuma pana se obtine un sos dens.Peste sos se pen pastele fierte,se condimenteaza totul dupa gust si se amesteca.Se servesc cu muschiul de porc feliat,deasupra,ornate cu verdeata de care doriti

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise