Spaghetti cu sos "ragu"

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 gr carne tocata(amestec vita cu porc)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 catel de usturoi
  • 400 gr de rosii in suc propriu
  • 500 gr spaghetti
  • parmezan
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata legumele si se spala.Se toaca marunt si se pun la calit intr-o tigaie cu ulei.Cand si-au schimbat culoarea legumele,se adauga carnea tocata amestecand continuu cu o lingura de lemn pt a marunti bine carnea,care are tendinta de a se face\" cocoloase\".Se adauga sare si se lasa la foc potrivit pana scade bien apa lasata de carne.Se adauga rosiile si se mai condimenteaza dupa gust cu sare,piper etc.Se mai lasa la foc potrivit cam 30 minute.Intre timp punem la fiert pastele intr-o oala cu apa fierbinte si sare.Cand sunt fierte,se scurg de apa si se aseaza in recipientul in care vor fi servite.Se adauga peste paste sosul \"ragu\" .Se presare parmezan si se serveste.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise