SPAGHETTI LA CUPTOR

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -400g spaghetti
  • -500g rosii
  • -200g sunca
  • -1 catel usturoi
  • -sare
  • -1 lingurita ulei
  • -1/4 frisca(smantina)
  • -piper
  • -60g cascaval ras

Mod de preparare

Se fierb spaghttile, rosiile se curata de coaja si se taie in patru, sunca se taie felii subtiri si usturoiul se curata se presara peste el sare si piper si se piseaza.

Frisca sau smantina se toarna intr-o tigaie in care se adauga usturoiulsi condimentele se lasa sa fiarba dupa care se amesteca peste spaghetti. Peste amestecul otinut se presara rosiile, sunca, cascavalul si se puna la cuptor pina cand cascavalul se topeste. Se poate servii cu ochiuri sau salata verde.

Enjoy!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise