Spaghetti puttanesca

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura de capere (pe care le-am stors putin)
  • 4-5 fileuri de ansoa
  • 1 lingura masline negre
  • 1 lingura masline verzi (am gasit retete si cu verzi si cu negre...si am pus din amandoua feluri)
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura busuioc
  • 1 cana suc de rosii (eu am avut facut de mama si a fost foarte bun si dulce. am avut o productie buna de rosii anul trecut)
  • putin ardei iute sau chilli (al meu nu a fost iute deloc)
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • spaghete (cat pentru o portie mai generoasa)

Mod de preparare

Am calit in putin din uleiul de la ansoa usturoiul. Cand usturoiul si-a lasat aroma in ulei si aproape s-a rumenit am adaugat restul ingredientelor. Toata treaba dureaza foarte putin asa ca e de preferat sa va apucati cu doua minute inainte de a fi gata pastele.

Cand si pastele sunt gata se adauaga peste sos.Eu nu le scurg ci le iau cu clestele direct din oala in care fierb.

Au mai stat pe foc cam 1 minut si am servit calde.Am decorat cu rosi cherry si patrunjel.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise