Spanac

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • spanac
  • ulei
  • usturoi
  • lapte sau smantana
  • 1 lingura faina

Mod de preparare

Se spala spanacul daca este proaspat si se opareste bine in apa fiarta, dupa care se toaca marunt.

Intr-o cratita se pune un pic de ulei, cand acesta este fierbinte se adauga cca. o lingura de faina, se amesteca bine sa se dzolve faina dupa care se adauga spanacul amestecand incontinuu si laptele sau smantana dupa caz, pana se obtine consistenta dorita. Usturoiul se marunteste si se adauga la sfarsit in functie de preferinte. (se mai poate adauga si un pic de piper celor care le place)

Se poate manca cu ochiuri.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise